Hjemmeoppussingstips

Oppussing av hjemmet trenger ikke å bety en totaloverhaling av hjemmet ditt. Mens du kan erstatte fliser, tepper og male på nytt, kan du også gjøre enklere reparasjoner. Å kjøpe noen nye luftfriskere, veggkunst eller planter kan også gjøre livet ditt levende. Les denne artikkelen for flere tips om enkel forbedring av hjemmet.

Hvis du har et eldre hjem, kan du oppdage at det er tregulv under alle tepper som er installert. Mange hjem før 1950-tallet ble pålagt å ha hardt tre som undergulv. Dette betyr at det kan være gull i disse gulvbordene. Det kan hende at de trenger litt etterbehandling, men å slippe å betale for å få dem installert vil være en enorm pengesparer.

Bruk en gammel, skitten malervals til å rengjøre takrennene på huset ditt. Den gamle malingsvalsen som du har ansett som ubrukelig, vil raskt og enkelt rengjøre de skitne takrennene dine. Fest rullen til et utvidet håndtak. Fjern deretter søppel og blader ved å skyve den langs takrennen.

Det kan være veldig dyrt å kjøpe nye møbler. I stedet for å kjøpe nytt kan du bli kreativ ved å finne unike brikker som brukes forsiktig. Du kan avdekke noen sanne perler blant de brukte møbler. Du må kanskje røre dem, men de kan være et flott tillegg til hjemmet ditt.

Hvis du har noen dører som knirker ved åpning eller lukking, kan du prøve å bruke litt smøremiddel. Påfør en liten mengde kommersielt smøremiddel på dørhengslet, og åpne og lukk døren slik at den kommer inn i spaltene. Du kan også prøve dette med matolje, selv om resultatene kanskje ikke varer så lenge som et kommersielt tilgjengelig smøremiddel.

For å få et vakkert tillegg til hjemmet ditt, bør du vurdere å gjøre to vinduer som ligger tett sammen til skyvedører eller franske dører. Med glassdører lar du lyset komme inn, så vel som skjønnheten i verden utenfor døren din. Å kunne se på naturen mens du tar din første kopp kaffe, vil gjøre investeringen verdt.

Når det gjelder forbedring av hjemmet, kan du bestemme deg for ikke å installere et svømmebasseng. Selv om de er ønskelige, vil det koste deg betydelige mengder penger i vedlikehold, og det kan vise seg å være avskrekkende for fremtidige kjøpere som ikke vil ha bryet. Et unntak fra dette ville være i et hjem hvor det nesten er forventet et svømmebasseng, for eksempel i Florida eller Arizona.

Før du går i gang med et oppussingsprosjekt, bør du vurdere innvirkningen på hjemmets videresalgsverdi. For eksempel kan det være fornuftig å konvertere garasjen din til en stue for dine umiddelbare behov, men mange boligkjøpere er slått av av denne typen tillegg. Selv om du ikke planlegger å selge med en gang, kan omstendighetene endres, og du må kanskje bruke ekstra penger på å få huset ditt tilbake slik det var.

Avhengig av budsjett og ferdighetsnivå, kan forbedring av hjemmet bety å legge til eller rive vegger, bygge et dekk eller ta tak på nytt. Men hvis du vil ha noen raske oppdateringer, bør det være nok å få nye kasteputer eller tepper. Husk tipsene i denne artikkelen hvis du ønsker å gjøre noe hjemme.